maandag 5 december 2011

De nodige dosis seks? WTF!

Het journaille is zo mediageil, dat ze niet eens meer weet wat woorden betekenen. Neem nu een woord als 'seks'. De definitie ervan is niet één twee drie gegeven, maar komt er op neer dat het handelingen, gedachten en gevoelens (zijn) waar je lichamelijk opgewonden van raakt of, als je van te veel definities houdt: 1) Bedpret 2) Bedpret (crypt.) 3) Bloot 4) Erotiek 5) Gemeenschap 6) Geslachtsverkeer 7) Man en vrouw intiem 8) Seksualiteit.

Neem nu een artikeltje in Het Parool op de Heilige Dag van Sinterklaas (volgens de Russen is St. Nicolaas de 'Plaatsvervanger van God', als die doodgaat - een hele belangrijke dag dus!) Daarin lezen we dat de dochter van een Rolling Stones, Ronnie Wood (wie? - Kent robotklauw nie) "de nodige dosis seks inbracht" bij één of ander feestje. Dan verwacht je dus iets erotisch, welvingen enzo en her en der een fraaie borstpartij. Of het is iets van wulps imitatie-geslachtsverkeer. Of gewoon iets geils waar men opgewonden van kan raken.

Dus waar ging het nu helemaal om? Haar tepel was zijdelings te zien, terwijl ze zich voorover boog om in haar tasje iets te zoeken, gefotografeerd door een paparazzi die haar op de achterbank van een auto door het raam heen schoot. Wat een sneue baan heeft zo'n figuur. Wat een sneu type is de journalist die dit stukje schreef. Wat een sneu dagblad is Het Parool om dit stukje drek te publiceren.

Wat leven we toch in een verziekte maatschappij dat dit gepubliceerd moet worden. Hoewel... Strikt gesproken fotografeerde de onbenullige paparazzo een stukje bloot lichaam, en dan geldt definitie 3 van bovengegeven definities, Bloot. Maar een blote arm of bloot gezicht, is dat dan ook seks? En is Bloot eigenlijk wel een definitie van seks? Wie heeft dat bedacht? Dat was zeker een journalist...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten