woensdag 25 december 2013

Kerst zuigt

Weet je waaraan je kan zien dat het echt kerst is?

Ik ga het je laten zien: Je weet dat FOX, dat halfgare televisiekanaal waarop Boston Legal het enige is dat te verhapstukken is, een bepaald soort programmering heeft? Ja, die programmering. Eerst tig afleveringen van de Simpsons, gevolgd door voetbal, gevolgd door een B-serie met zombies, of een B-film. Wel, die omroep heeft een echte kerstavond. Daaraan zie je pas echt dat het kerstmis is. De programmering voor vanavond:
De Simpsons, voetbal, een B-film (die ze gisteren ook al lieten zien). Weet je wat er anders is? Nou? Raad maar... Lukt niet? Lijkt het precies hetzelfde als altijd? Het echte andere is dat ze het een kerstavond noemen! Zo kan je zien dat het kerst is.

Wat heerlijk om alleen te zijn met de kerst.

NIET!

Stomme vriendin die er zo nodig vandoor moest gaan zodat ik nu alleen ben. Werd ze gelukkig van, zei ze. Weet je wanneer een vrouw gelukkig is?

Weet je dat?

Nee?

'Als ze bonbons eet'.

Grappig, maar nee. Zal ik het verklappen? Een vrouw is pas gelukkig als ze weet dat een man ongelukkig is.

En daar zal ze alles aan doen: overspel, je uitlachen, over je roddelen, je negeren, voor werkelijk alles wat maar een pikkie heeft op haar rug gaan liggen met haar benen wijd.

Goed, dat laatste was een beetje grof. Maar het is wel waar, dus niet zeuren.

Om af te sluiten een heerlijk feitje, wat hierbij aansluit en wat je inzicht geeft als nooit tevoren.

Bij een experiment met betrekking tot opwinding, bleek dat mannen slechts opgewonden werden als ze zich er toe aangetrokken voelden Het geestelijke en lichamelijke werkten dus samen. Vrouwen daarentegen werden lichamelijk opgewonden van dingen waar ze zich geestelijk helemaal niet toe aangetrokken voelden (zo zeiden ze - vrouwen zijn nu eenmaal niet goed te vertrouwen). Zo werden ze opgewonden van het zien van parende mannen met vrouwen, vrouwen met vrouwen, zelfs van apen die het met elkaar deden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten